Erikoishammasteknikko

Palvelut

Suun tarkastus

Suun tarkastus olisi hyvä tehdä vuosittain. Tarkastuksessa tutkitaan suun limakalvot, leukanivelien kunto sekä tehdään hammasproteesin kuntotarkastus. Annan myös arvion tarvittavista jatkotoimenpiteistä, kustannusarvion sekä tarvittaessa lähetteen hammaslääkärille. Tarkastus on MAKSUTON.

Kokoproteesit

Kokoproteesit valmistetaan kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Tarvitset 3-4 käyntikertaa proteesin sovitukseen. Valitsemme yhdessä juuri sinulle sopivan hammasmallin sekä värin. Proteeseille tärkeää, ei ole vain toiminnallisuus, vaan myös esteettisesti hyvä lopputulos.

Proteesin pohjaus

Proteesin pohjaus eli proteesin tiivistys n. kahden vuoden välein, pitää suun limakalvot ja proteesin hyväkuntoisena. Työaika 1,5-3 tuntia

Korjaus

Korjaus valmistuu odottaessasi. Työaika n.1 tunti

Hampaan lisäys

Puuttuva hammas voidaan lisätä kaikenlaisiin proteeseihin. Työaika 1-2 tuntia

Proteesin puhdistus

Proteesista puhdistetaan hammaskivi ja tummentumat sekä annetaan uusi pintakiilto, mikä lisää proteesin käyttöikää. Työaika n. 1 tunti

Hammassuojat

Hammassuojat valmistetaan yksilöllisesti omiin hampaisiin sopivaksi, joten ne ovat miellyttävät ja huomaamattomat pitää. Hammassuojamateriaali on allergiaystävällinen sekä helppo pitää puhtaana. On tärkeää, että hammassuoja on oikeanlainen jokaiseen urheilulajiinsa. Hammassuojan tarkoituksena on suojata hampaiden lisäksi myös pehmytkudoksia sekä leukaluuta suoralta iskulta. Hammassuojia saa useissa eri väri vaihtoehdoissa. Työaika 1-2 vuorokautta.

Kipsimallit vauvan kädestä ja jalasta

Kipsimallit vauvan jalasta ja kädestä ovat mukava muisto vanhemmille, isovanhemmille sekä kummeille. Kipsimalli on tarkka kopio, jossa näkyy kaikki ihon kuviot yksityiskohtaisesti. On tärkeää, että jäljennökset otetaan ennen kuin lapsi täyttää 2kk, jolloin lapsi pitää vielä käsiään ja jalkojaan liikkumattomana. Anna lahja joka on varmasti ainutlaatuinen. Työaika 2-3 vuorokautta.

Koti- ja laitoskäynnit

Minulla on pitkä kokemus koti- sekä laitoskäynneistä. Kotikäynti mahdollistaa esimerkiksi huonosti liikkuvalle tai vuodepotilaalle uusien kokoproteesien, pohjauksen tai hampaan lisäyksen/korjauksen tekemisen.

Lisäpalvelu

Rahoitus

Tarjoan myös palveluihini mahdollisuuden rahoitukseen. Rahoitus tulee sopia ennen työn aloittamista.

Esimerkki: Ostot 1500 €, maksat yhteensä 1547 €

Osamaksut: 12 kpl


Käsittelymaksu/kk: 5,90 €


Vuosikorko: 0 %


Osamaksuerä/kk: 128,90 €


Luoton kustannukset: 46,80 €


Todellinen vuosikorko: 5,4 %


Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle. EHT-tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB. Suomen sivuliike.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Ota minuun yhteyttä varataksesi ajan tai kysyäksesi lisää tietoa palveluistani.